Puppies 2021

Hannah Mia heeft haar puppies van Cooper op zondag 12 september op de wereld gezet. Het was een voorspoedige bevalling met als resultaat 10 prachtige pups ( 6 reutjes en 4 teefjes).

Vanaf nu kun je op deze pagina hun eerste levensweken volgen.
Natuurlijk doen we ons uiterste best om de puppies een fantastische start in het leven te geven: een relaxte mama, goede zorg en voeding, elkaar, reinheid, rust, ruimte en straks, na een paar rustige eerste weken, allerlei stimuli en socialisatie mogelijkheden. Natuurlijk wonen de puppies, net als hun mama en onze andere honden, bij ons in huis.
De pups krijgen een NHSB stamboom en we voldoen aan de fokeisen van de Golden Retriever Club Nederland.

De puppies

Week 1:
Tussen 11.00 en 15.00 uur op zondag 12 september zijn ze allemaal geboren. Hannah Mia is nu ook een Mama Mia! De 6 reutjes en 4 teefjes zijn mooi op gewicht en zullen aan het einde van de eerste week hun geboortegewicht hebben verdubbeld. Hannah Mia is er 24/7 druk mee: voeden, puppies schoonhouden, zelf goed eten, veel drinken en tussendoor slapen. Ze ligt continue in de werpkist bij haar kroost mét room-service! Alleen als ze zelf naar 'toilet' moet, verlaat ze de puppies kort. En dan blijkt dat ze zich ook snel opfrist in de vijver... De pups worden dagelijks gewogen, hun naveltjes worden gecheckt en we doen wat korte oefeningetjes met ze.
De puppies horen en zien nu nog niet, maar dat gaat in de 2e week veranderen.

Cooper, papa

Cooper werd geboren in Zweden bij de Glenriska kennel. Zijn stamboomnaam is Glenriska Beachcomber by Heart. Hij is naar Nederland geïmporteerd en woont samen met maatje Gambler, in het Zeeuwse Breskens in het gezin van Anja Waebeke-Neve. Met Cooper volgt ze jachttraining en showtraining.
Mia en ik vonden hem gewoon geweldig!

Cooper bezit alle gezondheidskwalificaties zoals relevante DNA-uitslagen, officiële heup- en ellebooguitslagen, een geldige ooguitslag en een DNA-profiel, waarmee zijn nakomelingen geverifieerd worden.

Hannah Mia, mama

Hannah Mia is een dochter van onze Poppy en Guus (een zoon van onze Tijntje). Zij is een lieve, vrolijke en mooie jongedame. Bescheiden maar ook met een eigen willetje.
Ze is athletisch en snel. Houdt van water en apporteert als een echte Golden betaamd.

Mia bezit alle gezondheidskwalificaties zoals relevante DNA-uitslagen, officiële heup- en ellebooguitslagen, een geldige ooguitslag en een DNA-profiel, waarmee haar nakomelingen geverifieerd worden. 

Bij de combinatie van Hannah Mia en Cooper is rekening gehouden met hun DNA uitslagen. Zodat er, op de bekende mutaties, geen lijders geboren zullen worden.